Smart-Boards

Зустрічайте потужний USB-C в інтерактивних панелях SMART Board® MXv2 та SMART 6000S

14.06.2021

Зустрічайте потужний USB-C в інтерактивних панелях SMART Board® MXv2 та SMART 6000S

Потреба в універсальному компактному роз'ємі, який можна було б використовувати для передачі даних, відео-аудіопотоків і електроенергії, назріла вже досить давно. Реагуючи на ці запити користувачів і партнерів, компанія SMART Technologies з гордістю представляє нове покоління бестселера українського і світового ринків інтерактивних рішень, серію інтерактивних панелей SMART MXv2 та панелей серії 6000S  з можливістю підключення USB-C. Щоб порт USB Type-C наповнився необхідними потужностями, потрібна підтримка специфікації USB Power Delivery 2.0 (USB PD).


Ключові особливості і переваги USB-C в панелях SMART:

Інтерактивні панелі SMART Board MXv2-C та SMART 6000S-С мають ті ж характеристики, що й всі панелі серії SMART Board MXv2, та серії SMART 6000S з додатковою перевагою у вигляді сумісності з USB-C.

  • Порт USB-C потужністю 15 Вт і 60Вт, відповідно, доданий до існуючих портів USB-A інтерактивних панелей.

  • Можливість підключення будь-якого пристрою за допомогою всього одного кабелю для відео, аудіо, сенсорного введення і передачі даних.
  • Обмін даними з периферійними USB-пристроями, підключеними до дисплея.


Починаючи з 1 червня 2021 року SMART Technologies буде відвантажувати вже нові SMART Board MXv2-C і SMART 6000S-С в залежності від виробничого графіка і доступності на складах.

SMART 6000S



Повернутись до списку

Вакансії