Smart-Boards

SMART глобальний партнер Bett

14.01.2020


Bett-trails-homepage


Компанія SMART Technologies повідомила про початок трирічного партнерства з Bett, всесвітньо відомою виставкою освітніх технологій. Bett в основному, знають як центральна подія EdTech в Великобританії, але Bett проводить кілька великих виставок по всьому світу. Починаючи з 2020 року, SMART стане частиною цього комплексу. Будучи, разом з Microsoft, одним з двох глобальних партнерів Bett, SMART матиме безпрецедентний доступ до виставок і онлайн ресурсів Bett для демонстрації продуктових рішень, контенту і послуг на кожному заході Bett по всьому світу протягом наступних трьох років.

Завдяки партнерству з Bett і доступу до виставок по всьому світу, Компанія SMART Technologies отримує унікальну можливість продемонструвати SMART і його рішення інноваційним способом. Партнерство з Bett і досягнута в результаті цього партнерства інформованість партнерів і замовників Компанії SMART Technologies зміцнять бренд SMART на ринку і допоможуть в просуванні SMART як світового лідера в області інтерактивних технологій.

В рамках трирічного партнерства SMART стане головним спонсором заходів Bett London, Bett Asia і Bett Middle East на 2020 року, 2021 і 2022 роки. На Bett London SMART буде виділено місце в зоні Teaching Tech, компанія буде представлена ​​на сайті Bett, а також стане частиною контент-програми, запропонованої відвідувачам Bett.

На виставках Bett Asia і Bett Middle East SMART буде вказаний як основний спонсор і буде виступати основним доповідачем в основній програмі заходів. SMART також буде вказано в усіх маркетингових матеріалах, які BETT випускає до заходів і після них.

Bett вже розповсюдила прес-реліз про партнерство зі SMART.

Додаткова інформація www.bettshow.com 
Bett Asia відбудеться 4 - 5 березня 2020 года. www.asia.bettshow.com 
Bett MEA відбудеться 22 - 23 вересня 2020 года. www.mea.bettshow.com 




Повернутись до списку

Вакансії