Smart-Boards

Новини зі стенду компанії «Литер» на XV Ювілейній міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2012»

17.02.2012
Компанія «Литер» - лідер ІКТ на освітньому ринку України, в рамках виставки «Сучасна освіта в Україні – 2012», продемонструвала надсучасні рішення інтерактивних технологій SMART.



На стенді компанії були представлені три серії інтерактивних дошок SMART Board з короткофокусними проекторами. Саме ці інтерактивні дошки набули шаленої популярності у викладачів українських шкіл.



Відвідувачі стенду компанії «Литер» змогли переконатися в бездоганній якості дотикових технологій SMART, порівняти роботу резистивної та DViT технологій, наочно засвідчитись у широких можливостях та простоті створення інтерактивних уроків у програмному забезпеченні SMART Notebook.

Всі відвідувачі відмічали зручність та естетичну складову короткофокусних проекторів, які працювали разом з інтерактивними дошками SMART Board. Тепер жоден промінь від лампи проектору не засвічує очі і не створює тіні та поверхні дошки.



В перший день роботи виставки у конференц-залі №2 завідувач кафедри природничо-математичної освіти і технологій Київського інституту післядипломної педагогічної освіти імені Бориса Грінченка Якунін Ярослав Юрієвич провів майстер-клас з розробки інтерактивних уроків у ПЗ SMART Notebook.



Всі присутні були вражені можливостями роботи на інтерактивній дошці SMART Board. Ярослав Юрійович поділився своїми ідеями, напрацюваннями та технікою створення інтерактивних конспектів. Він відповів на велику кількість питань своїх колег щодо практики застосування таких інтерактивних уроків, ефективності засвоєння учнями нового матеріалу з використанням інтерактивних дошок SMART Board, легкості, зручності і безпечності інтерактивних технологій SMART. Ми приєднуємося до тих слів подяки, які лунали від учасників на адресу Ярослава Юрійовича, за цікавий та корисний майстер-клас по роботі з інтерактивними дошками SMART Board та програмним забезпеченням для створення інтерактивних уроків SMART Notebook.



Деякі уроки пана Якуніна Я. Ю. можна завантажити з ресурсу обміну інтерактивними уроками SMART Exchange.

В другий день роботи виставки у конференц-залі №2, вчитель математики Київського військового ліцею імені Івана Богуна Уланова-Ковальчук Ганна Миколаївна провела майстер-клас з розробки інтерактивних уроків з математики та методики проведення. Крім роботи на інтерактивній дошці
SMART Board, якою бездоганно володіє пані Ганна, була задіяна система тестування SMART Response, що додала ще більше інтерактивності та миттєвого оцінювання отриманих знань. Ми дякуємо пані Ганні за надзвичайно цікавий майстер-клас.






Деякі уроки Ганни Миколаївни можна завантажити з ресурсу обміну інтерактивними уроками SMART Exchange


Повернутись до списку

Вакансії