Smart-Boards

Оновлення SMART Learning Suite OnLine

Суттєві покращення в цьому оновленні SMART Learning Suite вже чекають користувачів.

Нагадаємо, що SMART Learning Suite OnLine – це web програмне забезпечення, що допомагає викладачам створювати захоплюючі уроки, з якими учні працюють через свої персональні пристрої в класі, дистанційно, або в будь-який вільний час. Це дуже гнучкий інструмент, що підтримує активне навчання і співпрацю, взаємодію учнів між собою і вчителем, і фіксує розуміння навчального процесу.

Нова пробна версія SMART Learning Suite буде доступна користувачам безстроково, а не на 45 днів, як раніше. Безкоштовна пробна версія надає доступ до всіх функцій програмного забезпечення. Обмеження буде стосуватися лише хмарного сховища для пробної версії і не буде обмежень хмарного сховища для комерційної версії SMART Learning Suite. Як тільки користувач перевищить свій ліміт хмарного сховища, то не зможе створювати нові активності та проводити уроки.

Нові освітні ресурси! Тепер безпосередньо в SMART Learning Suite OnLine викладачі зможуть знайти необхідні інтерактивні освітні ресурси (по дистанційному навчанню, управлінню класом, емоційна грамотність...) та в один клік додавати до своєї колекції без скачування.


При необхідності всі обрані Вами ресурси можна налаштувати у відповідності до Вашого стилю викладання. Весь контент в бібліотеці ресурсів можна редагувати, що розширює можливості навчання саме з вашими учнями і у вашому навчальному просторі, як це необхідно, без створення контенту з нуля, а лише додати свої зміни.

Гейміфікація! Інтерактивні активності у формі гри стали ще кращими.


Новий веб-сайт

Запущено новий захоплюючий веб-сайт SMART Learning Suite, що доступний за посиланням:  https://www.smarttech.com/en/smart-learning-suite

Спробуйте безкоштовно!


Повернутись до списку

Вакансії